Insula iubirii sezonul 6

Insula iubirii sezonul 6 episodul 2 online 3 Mai 2022

insula iubirii 3 mai 2022 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Insula iubirii sezonul 6 episodul 2 din data de 3 mai 2022 Integral.

Sezonul nou se filmeaza in conditii extreme, neprevazute, iar membrii echipei care s-a ocupat de realizarea show-ului declara faptul ca vremea poate fi imprevizibila si le poate cauza probleme. Se pare ca intalnirile continua, iar cuplurile ce se bazau pe incredere reciproca nici nu mai exista. Fiecare baiat din cupluri a cedat ispitelor, unii mai mult altii mai putin, iar fetele se declara socate de ceea ce se intampla pe partea cealalta a insulei. In aceasta seara vom vedea noi date-uri unde vor avea loc alte lucruri incredibile. Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Catalin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hardoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu si Cristian Grigorescu.

Insula iubirii Sezonul 6 Episodul 2 din 3 mai 2022 HD

Pentru Insula Iubriii am transportat aproape 6,5 tone de echipament din Romania. Am optat pentru transport aerian. 12 kilometri de cabluri. Am muncit zilnic intre 14-16 ore. Pentru fiecare Insula, ecipepe au fost formate din 10 oameni tehnicieni. Vremea a fost neprietenoasa. umiditatea este foarte ridicata. Sunt mandru de ce am realizat cu echipa”, a declarat unul dintre realizatorii emisiunii de la Antena 1.

Aflati ce s-a intamplat pana la urma, dar si ce replica le va da acestia celor care ii asteptau cu sufletul la gura, pe malul marii.Cat despre baieti, astazi vom vedea daca acestia vor afla mai multe despre relatiile iubitelor lor cu ispitele. Noul sezon le va aduce telespectatorilor o multime de surprize. Noi povesti de viata, mai multe ispite, noi locatii si mult mai multe provocari, sunt doar cateva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Nu ratati aceasta seara mirifica si aflati lucruri uluitoare de pe insula iubirii, unde lucrurile iau intorsaturi total neasteptate.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe Antena 1 iar acum vizionam Insula iubirii sezonul 6 Episodul 2 cu difuzat online integral 3 mai 2022 dupa serialul serii.

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Aflati povestea celor 5 cupluri si nu ratati prima editie a show-ului de senzatie, care va ofera o noua runda prin care fidelitatea este pusa la grea incercare atunci cand ispitele isi ascut armele. Vedeti cum baietii au deja o parere prea buna despre ispite, pe care le numesc chiar zane, iar fetele se uita lung la cei care urmeaza sa le strice relatiile si sa le ia locul barbatului lor. Vizionati in aceasta seara emisiunea Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 2 ora 20:30 pe Antena 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!