Mireasa Episodul 68 din 11 Aprilie 2022

Luni seara, la data de 11 Aprilie 2022, dupa difuzarea la televizor, puteti urmari pe site-ul nostru, emisiunea Mireasa: Sezonul 5 Editia 68 online.
mireasa 11 aprile 2022 online

Revedem ediția din 11 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 68 ce va fi disponibila in data 11.04.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Problemele dintre Alina si Valentin apar atat din cauza diferentei de varsta si de maturitate dintre cei doi, cat si din cauza felului de a fi al Alinei care e cusurgie, obositoare si ignoranta de multe ori. Deja a reusit sa-l scoata rau de tot din sarite pe Valentin care e suparat pe buna dreptate. Ea se arata mult mai dornica sa stea cu altcineva decat cu Valentin, in mod special cu Pernes, e curioasa sa afle despre toti si toate si mai putin sa stie ce simte si ce doreste de la ea iubitul, trece pe langa el ignorandu-l si tot ea e ofuscata cand se supara Valentin. Daca asa facea si cu fostul sot, nu ma mir ca a divortat.

Desi Pernes si Yana se potrivesc fizic si ea pare interesata de el, totusi tind sa-i dau dreptate Giovanei cand spune ca Pernes vrea mai degraba sa-i faca in ciuda Sabrinei. Din nou, acest baiat se tine ca scaiul de o fata, e umbra ei peste tot de frica sa nu i-o fure de sub nas vreun baiat, dar de data asta fata nu pare deranjata de prezenta lui sufocanta. Cel putin deocamdata. Pe de alta parte, Sabrina ar trebui sa se opreasca din a vorbi despre Pernes din moment ce lucrurile sunt incheiate. Nu face altceva decat sa para geloasa sau ofticata. Pana acum se plangea ca o agaseaza si acum pare sa se planga fiindca nu ii mai da atentie.

Mireasa din 11 Aprilie 2022 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Luni 11 aprilie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
VERSIUNEA 1.