Mireasa

Mireasa Sez 5 Ep 83 online 28 Aprilie 2022

mireasa 28 aprile 2022 online

Revedem ediția din 28 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 83 ce va fi disponibila in data 28.04.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

L-a apucat pe Leo grija de familia lui! Ce sa ne mai facem, când era scandalul cu Nora se lepadase de toți, acum i s-a casunat pe Andrei. Și cum altfel putea el să – i ia apărarea Danei și Larisei (chipurile) decât amenințând și jignind.Chiar credem că Leo este mai altfel decât ceilalți,mai cu bun simt, dar… Și nu că i-ar fi spus direct lui Andrei, frumos, verde în față, ce avea de spus cum ar fi normal pentru niște “bărbați”, ci s-a apucat să vorbească cu prietenul lui, marele Pernes. Parcă era iepurașul înainte de a se întâlni cu leul.  Nici cu Andrei nu mi-e rușine, când este atacat “sare la gât” cum se spune. Păcat de istețimea lui, ar putea să – i domine doar prin “vorbe” și să-i lase cu “cocosismele” lor.

Pernes (am scris mult despre el) tot își imaginează că este vina lui Andrei pentru indiferența Sabrinei. Când depășește limita cu sucul, de nervi ajunge în prag de infarct. Să te ferească Dumnezeu de așa ceva! Or a făcut o obsesie pentru Sabrina or, vorba lui Andrei, vrea cu orice preț sa între în cursa finală, crezând că o să și câștige.

Mireasa din 28 Aprilie 2022 Online


Giovana și – a găsit fete care să se pună la mintea ei. Până acum, cele vechi au lăsat-o în plata domnului. Cu astea mici, n-a avut scăpare. Au luat-o la tocat și la “mișto”. Ei, nu cred că este o problemă, cu vocabularul ei se descurcă! Cu Elena cred că este o broblemuta, asta este deșteaptă și cu cuvintele la ea, plus că-i place ironia pe care Giovana nu prea o înțelege. Om vedea ce se întâmplă și pe frontul acesta!
VERSIUNEA 1.

VERSIUNEA 2.


Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Joi 28 aprilie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!