EmisiuniMireasa

Mireasa Sezonul 5 Ep. 84 din 29 Aprilie 2022

mireasa 29 aprile 2022 online

Revedem ediția din 29 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 84 ce va fi disponibila in data 29.04.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Nu e frumos ceea ce face ANDA ! Atâta a pupat-o in fund pe NORA in timp ce era în emisiune și acum ce face? Doamne ferește , nu am nici o problemă cu nimeni, din partea mea să facă ce vrea, dar ca prietena a NOREI, cum poate face lucrurile astea și să accepte si date-urile ? Indiferent ! Până și bluza lui NORA a luat-o la date-ul cu LEO! Dacă tu prin asta vrei să îl atragi pe LEO să te folosești de armele astea, e trist! Nu îți asumi absolut nimic, nu recunoști nimic și e prea vizibil că îți place LEO! Asta au văzut toți din casă dar te ascunzi! Vrei să te dai aia sinceră, matură și dreaptă și îți permiți să dai sfaturi altor persoane! Nu a ieșit bine din relație și tu vai cât demult îți place ție LEO și că îl apreciezi doar ca om! Pe bune, doar ca om? L-ai mânca cu totul dacă ai putea! Ce să îți povestesc! Tocmai pe LEO?

Hai nu mă inebuni! Foarte urat din partea ei! Cand a vorbit cu Nora la Caprici, i-a spus ca are ea grija de Leo! Așa ai grija? Mă amuz teribil! Ce vrăjeală aveți unele fete de mă doare capul! Fete ca tine draga mea am fumat știi cum? Acest gen de persoane cum ești tu, sunt foarte pupincuriste și aveți o vrăjeală in voi la cote maxime! Acest gen de oameni trebuie să îi ignorați și în viața reală, aveți mare grijă! Mai bine un om direct și sincer cum e ANDREI decât o pupincuristă ca domnișoara din fotografie!

Mireasa din 29 Aprilie 2022 Online

Astăzi, prin vocea Gabrielei, staful a recunoscut că este părtinitor: au sistat scrisorile și mesajele din parte Norei, pe motivul..că cei doi porumbei sa se cunoască mai bine fara influente de afara. De ce nu au făcut așa și când Leo și Nora erau în cuplu?Deci, concluzia…cei favorizați au sa jignească fara a fi sancționați, au voie cu telefon fara a fi descalificați, etc. Eu cred că madam Daca a cerut stafului sa nu mai primească mesaje de la Nora…iar staful s a confirmat…rusinica ..și mai spun că este o emisiune 100% reală.Poate avem parte și de o surpriza, cuplu câștigător, LEO SI ANDA, cand este vorba de madam Dana totul este posibil. Așteptăm cu interes sfârșitul.
VERSIUNEA 1 – dupa ora 17.00.

VERSIUNEA 2.


Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Vineri 29 aprilie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!