Mireasa

Mireasa Sezonul 5 Episodul 69 din 12 Aprilie 2022

mireasa 12 aprile 2022 online

Revedem ediția din 12 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 69 ce va fi disponibila in data 12.04.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Nora a fost extrem de sinceră și a încercat să explice tot ce s- a întâmplat în viața ei și de aici a inceput jocul psihologic și a fost efectiv făcută bucăți doar că Nora a intrat in jocul lor murdar Dana e protejata stafului și a inceput jignirile și jocurile lor murdare Daca nu se întâmplă nimic o zi ,prezentatoarele dădeau cu bata prin gard.

Va puteți da seama ce scorpie este Dana? Pana unde vrea sa ajungă ? Vrea să își îndeplinească toate scopurile posibile. Se știa că LEO rămâne la fusta mamei! Dacă ieși sâmbătă din emisiune, te aștept la Tg Mureș cu brațele deschise! Ai atâția oameni care te iubesc cu adevărat și vor fi alături de tine și după terminarea emisiunii! Ai un suflet de aur, nu ai jignit pe absolut nimeni niciodată , eu nu aș putea! Trebuia să o faci pe DANA cu capul! Dar ai prea mult bun simt! Nu uita vorbele mele, -Oamenii buni la suflet Nora tată, o să aibă parte în viața doar de diamante, nu uita acest lucru.

Mireasa din 12 Aprilie 2022 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Marti 12 aprilie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1 – DE LA ORA 15.00.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!