Mireasa Sezonul 5 Episodul 74 din 18 Aprilie 2022

Va invitam sa urmariti pe site-ul nostru, sambata, la data de 18 Aprilie 2022, emisiunea Mireasa: Sezonul 5 Episodul 74 online integral in format HD.
mireasa 18 aprile 2022 online

Revedem ediția din 18 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 74 ce va fi disponibila in data 18.04.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Se pare că și Elena are probleme cu sucul. În primul rând pentru că nu mai știe cât a fost, efectiv nu-și mai amintește câte căni! Acum, ce să zicem, camerele ar fi trebuit să rețină numărul lor, ei, saracuta, după cum povestea, la un moment dat, i s-a rupt filmul! În al doilea rând fetele astea din casă, care mai erau treze, nu au trimis-o la culcare! Și nu în ultimul rând, Aron, chiar dacă ea tot insista, ar fi trebuit să se abțină de la "glume fizice" și să admire în continuare luna. Saracuta de ea!

-Aron, că tot veni vorba despre el, a revenit la atitudinea lui de "bărbat" aflat într-o relație. Aruncă în stânga și în dreapta cu reproșuri, fără a analiza cu atenție subiectul. Nu contează cine greșise, el trebuie să demonstreze că poate să pună la punct pe toată lumea chiar dacă Elena îl considera și pe el vinovat pentru ceea ce i s-a întâmplat și nu i-a plăcut cum s-a văzut pe sticlă. Dar, bietul de el, într-un final a ajuns iarăși la eliminări! 

-S-ar părea că Sese își bate gura degeaba cu Giovana. Desigur, atunci când are curajul să vorbească. Ea o ține pe a ei, nu prea pricepe ce vrea băiatul ăsta. Ea face doar ce vrea. Ca drept dovadă faptul că râde mai mereu când Sese este pe post de mentor! Despre Ionuț, numai de bine! Rar ți-e dat să vezi așa ceva! Foarte bine că a plecat, cred că nu avea tratamentul cu el! Interesantă, trebuie sa recunoaștem, a fost și "trecerea Monicăi" prin emisiune, nu prea am înțeles, noi, cu ce scop, dar chiar că rămâneam cu multe întrebări dacă nu o cunoșteam pe mama lui Ionuț! Acum, putem spune, că suntem lămuriți pe deplin

Mireasa din 18 Aprilie 2022 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Luni 18 aprilie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
VERSIUNEA 1.