EmisiuniMireasa

Mireasa Sezonul 5 Episodul 75 din 19 Aprilie 2022

mireasa 19 aprile 2022 online

Revedem ediția din 19 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 75 ce va fi disponibila in data 19.04.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Bine ca s-a terminat și circul cu aproape infractorul( după cum a și recunoscut) de Dani! Mare dezamăgire și el și Ionuț! Au vrut să – și facă reclamă și chiar și – au făcut! Le-a văzut atâta lume adevarata față! Nu știu de ce se tot întreabă atâta lume care sunt cele două luni de relație la Sabrina și Pernes! Păi el a serbat o lună de relație și când erau despărțiți, dar acum! De la mintea lui Pernes, la ce să ne așteptăm?Nu știu de ce, dar nu prea transmite ceva serios acest cuplu, pare ceva forțat, făcut așa, de amorul artei! Vorba lui Andrei “să fie ceva real”. Acum, om vedea, ce și cum!

Aron pare că se simte puțin stramtorat în preajma Elenei. Nu mai poate să bată câmpii cu grație și sa pară înțeleptul “cuplului” așa cum făcea cu Alexandra , este foarte isteață și mult mai înțeleaptă, chiar și mai cultă decât el. Îl pune la punct și îl corectează, moment în care Aron își dă ochii peste cap și se înroșește tot. Nu prea cred că o să accepte o astfel de parteneră pentru că este foarte orgolios. Dar, de dragul de a rămâne în casă și în speranța că nu o sa mai fie pe ultimul loc, “suferă baba la frumusețe”.

Mireasa din 19 Aprilie 2022 Online


Nu știu dacă Ina a avut până acum o relație serioasă, sau doar pe rețelele de socializare, dar comportamentul ei înclină spre ultima opțiune. Ea se comportă cu Adrian ca și cum ar fi singură în fața calculatorului sau telefonului, ii scrie ceva, mai șterge, mai corectează și așteaptă răspuns. Dacă nu-i convine ceea ce i s-a răspuns, se supăra, ii scrie că nu-i place și trece la o conversație cu un altul. A doua zi, iarăși ii mai scrie ceva lui Adrian și… tot așa.Adrian în schimb este matur și cu intenții serioase. Nu prea are chef de copilării dar tot insista pentru că îi place Ina. Este pe post de psiholog, să vedem până când.
SERVER 1.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Marti 19 aprilie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!