EmisiuniMireasa

Mireasa Sezonul 5 Episodul 81 din 26 Aprilie 2022

mireasa 26 aprile 2022 online

Revedem ediția din 26 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 81 ce va fi disponibila in data 26.04.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Despre povestea de viata a lui Manu nu sunt multe de spus. Cred ca nu ar fi trebuit sa vina in aceasta emisiune atat timp cat urmeaza sa i se nasca in curand un copil. Ceea ce mi s-a parut interesant a fost ca Manu a spus ca a primit o oferta de a veni în emisiune și a acceptat. Prin urmare, staff-ul le face oferte unor persoane cu un astfel de trecut și cu o poveste complicata, iar apoi în direct ii trage la răspundere de ce au venit în emisiune. Ei se spala pe mâini deși știau de la început ca au făcut o oferta cuiva care nu are nici o șansă sa-si găsească un partener în aceasta emisiune.

Bunica Elena a spus bine ce a spus, nu exista băiat în casa care sa facă față pretențiilor financiare ale unei fete ca Yana, chiar și ale Larisei. Dna Mioara a aprobat aceste vorbe, insa Andrei a simțit nevoia sa-i ia apărarea Yanei în pofida mamei lui, iar la faza cu Larisa a procedat invers. E clar ca Andrei o place cât de cât pe Yana și nu-si mai menține binecunoscuta obiectivitate când vine vorba de ea. Cred ca Larisa a zis la modul general și în gluma ca le va face viata un cosmar tuturor pentru a o nominaliza sa plece acasa, dar dna Mioara mereu le ia personal. Iar cu hainele nu mai spun, mereu cica i le muta cineva. Deja am mari semne de intrebare despre cum vede femeia aceasta traiul la comun.

Mireasa din 26 Aprilie 2022 Online


La Capricii, Aron a refuzat sa mai vorbeasca sau sa comenteze prea mult pe subiectul asa-zisei relatii a lui cu Elena. Si bine a facut ca nu a mai dorit sa dezbata subiectul. E greu cu fata asta. Are o inteligenta evidenta, insa de cele mai multe ori ne baga in ceata cu teoriile ei despre viata, credinta, femei si barbati. Cred ca Aron zice merci ca a luat distanta de ea. Leo și cu Anda sunt haioși, simpatici, jucăuși. După plecarea Norei, Anda e singura care a adus o schimbare în comportamentul lui Leo, i-a adus zâmbetul pe chip și i-a modificat starea. Lui Leo i-ar fi mult mai benefică o apropiere de Anda decât o reîntoarcere la Nora.
VERSIUNEA 1.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Marti 26 aprilie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!