EmisiuniMireasa

Mireasa Sezonul 5 Episodul 82 din 27 Aprilie 2022

mireasa 27 aprile 2022 online

Revedem ediția din 27 aprilie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 82 ce va fi disponibila in data 27.04.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Cred că ne-am format o imagine puțin eronată despre Sabrina, pentru că nu am cunoscut fondul problemelor pe care le are. Copila asta nu a avut o familie în care să crească , familia ei a fost mereu alta, ba mătușa și verișoara, ba bunica, din când în când și soția tatălui. Cine a mai rămas prin țară și i-a mai spus o vorbă bună. Aproape ca a clarificat totul, pentru cine vrea să înțeleagă, atunci când a spus că nu îi place să petreacă sărbătorile cu lumea din casă, la masă, pentru că ea nu știe că așa se petrec. Ea nu a fost cu nimeni de sărbători, nu i-a explicat nimeni ce sunt aceste sărbători și de ce se petrec împreună cu cei dragi.

Pentru ea, cei dragi de sărbători, erau prietenii cu care și-ar fi dorit să vorbească și acum la telefon.Mama, pentru ea, nu înseamnă decât acea voce de la capătul celalalt al “firului” care are tot timpul nemulțumiri.Toate astea au făcut din ea o persoana rece, introvertita, careia ii este frica sa nu fie sunata de mama și să i se spună ca a greșit.Este de apreciat ca, așa singură cum a fost și este, a învățat, și-a văzut de treaba ei, are serviciu și este independenta financiar. Măcar atât. Inima, nu cred că se va face bine vreodată.

Mireasa din 27 Aprilie 2022 Online


Nu are nici o legătură cu comportamentul față de Pernes ea nu-l iubește si gata nu a știut la ce vine in casa mireasa dacă nui place să plece acasă să nu indispuna pe nimeni. Nu are bun simț față de cei din casă pe Pernes îl tratează ca pe un gunoi, ea vrea să rămână în competiție si asta datorită lui Pernes. Nu se uită cind vorbește cu Pernes în ochii lui pur și simplu îl ignoră, am văzut și la doamna Irina că bătea câmpii cu afirmațiile ei o copilărie ca a ei am avut și eu și din păcate și copiii mai avânduma numai pe mine și din contra am avut mult mai multă căldură sufletească de dăruit, eu te rog Pernes las-o în pace băiatul meu că nu e pentru tine .
VERSIUNEA 1 – DUPA ORA 15.00.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Miercuri 27 aprilie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!