Adela Sezonul 3 Episodul 16 din 12 Mai 2022

Vizionati joi seara, pe data de 12 Mai 2022, dupa difuzarea la tv, un nou episod din serialul dvs preferat, ADELA Ep. 16, acum, pe unul din serverele
ADELA SEZONUL 3 EPISODUL 16 ONLINE
DIFUZARE PE DATA DE: 12 Mai 2022
Adela productie
Vizionati joi seara, dupa difuzarea la tv, serialul dvs preferat la data de 12 mai 2022, puteti urmari dupa difuzarea la tv, serialul romanesc Adela - Sezonul 3 Episodul 16 online HD. Urmatorul episod: 19 Mai 2022.

Relatia dintre Floppy si Livia intampina ceva probleme. Floppy p invita pe aceasta la un restaurant si isi cere scuze pentru comportamentul sau. Intre timp apar in acelasi loc mama Liviei, Delia si amantul sau. Nuti descopera ca Andreea i-a furat copilul Adelei. "Andreea, tu esti sanatoasa la cap? Ai furat copilul Adelei", ii spune Nuti. "Da, eu l-am luat! Pai nu am pierdut copilul meu din cauza ei? Nu mi-ai spus si tu acelasi lucru? Ca asta trebuia sa fie copilul meu", ii raspunde Andreea, mamei sale.

Drama continua cu Adela care crede cu tarie ca Bogdan a fost rapit, iar procurorul Lascu tot cauta variante care sa confirme acest lucru. Totul devine si mai complicat atunci cand rezultatul testului arata ca Adela a consumat anumite medicamente ce ii scad credibilitatea. Toma ii tot trimite mesaje de amenintare lui Lucian. Acesta este socat de faptul ca agentul a ramas in viata dupa ce l-a ucis. "Nu inteleg cum e posibil sa fie in viata! I-am verificat si pulsul! E foarte ciudat!", spune Lucian.

VERSIUNEA 1.
VERSIUNEA 2.

Un nou episod din serialul dvs preferat, Adela, poate fi urmarit aici, incepand cu data de 12 Mai 2022. Vizionati acum, ADELA – Sezonul 3 Episodul 16. Urmatorul episod: Joi seara.