Insula iubirii sez 6 ep 3 din 9 Mai 2022

Puteti urmari cea de-a treia editie de saptamana aceasta, din Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 3 difuzat pe data de 9 Mai 2022, online integral HD.
insula iubirii 9 mai 2022 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Insula iubirii sezonul 6 episodul 3 din data de 9 mai 2022 Integral.

Daca iubitul te duce la insula iubirii , mai bine fugi... . Am avut tot felul de relatii. Mai bune sau mai putin bune, frumoase sau cu inconveniente, puternice sau sortite din start pieirii. Am avut parte de femei destepte si frumoase cu mult peste ce pot duce, am tinut si la femei mai putin daruite cu harul frumusetii , slabute sau uneori mai plinute, dar niciodata nu am fost tentat sa probez relatia. Instinctiv cam stii cum sta treaba. Tu nu esti de ea sau ea are idei crete si n o sa mearga. Care e rostul sa grabesti sfarsitul in loc sa te bucuri de momentul frumos de care ai parte acum? De ce ai risca daca iti doresti cu adevarat relatia aia? De ce ti ai face rau singur? Si de ce i ai face rau ei?

Insula iubirii Sezonul 6 Episodul 3 din 9 mai 2022 HD

Cand am avut o relatie serioasa gandul meu nu era sa mi probez eu sau sa am dovezi de la ea de cat de puternica e dragostea. Simteam deja ca trageam la aceeasi caruta si amandoi eram ocupati sa ne amenajam casuta. Mai dovada ca asta nu cred sa fie. Si daca mai iei si credit nu ti mai trebuie nici o dovada. Scrie clar acolo pe hartie, te ai angajat in ceva pe minim 30 ani. Ca atata tine. Pana vine scadenta. Nu m am gandit niciodata sa o duc la insula iubirii. Sa mergem amandoi pe undeva da mi am dorit dar de ce as vrea sa ma supun la chestiunea asta? Pentru asa ceva ramai burlac. Asa ca daca iubitul tau iti propune sa mergi la insula iubirii, mai bine fugi. Ala nu mai e iubitul tau si e deja cu gandul la ispite. Fugi si cauta pe unu alaturi de care sa faci rate. Pe 30 ani. In ziua cand semnezi contractul e ca si cum ai fi castigat la insula iubirii. PS. Sunt mare fan Insula iubirii. Viata e mai frumoasa cu ,, Insula Iubirii,,.

Aflati ce s-a intamplat pana la urma, dar si ce replica le va da acestia celor care ii asteptau cu sufletul la gura, pe malul marii.Cat despre baieti, astazi vom vedea daca acestia vor afla mai multe despre relatiile iubitelor lor cu ispitele. Noul sezon le va aduce telespectatorilor o multime de surprize. Noi povesti de viata, mai multe ispite, noi locatii si mult mai multe provocari, sunt doar cateva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Nu ratati aceasta seara mirifica si aflati lucruri uluitoare de pe insula iubirii, unde lucrurile iau intorsaturi total neasteptate.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe Antena 1 iar acum vizionam Insula iubirii sezonul 6 Episodul 3 cu difuzat online integral 9 mai 2022 dupa serialul serii.

Versiunea 1.
Versiunea 2.

Aflati povestea celor 5 cupluri si nu ratati prima editie a show-ului de senzatie, care va ofera o noua runda prin care fidelitatea este pusa la grea incercare atunci cand ispitele isi ascut armele. Vedeti cum baietii au deja o parere prea buna despre ispite, pe care le numesc chiar zane, iar fetele se uita lung la cei care urmeaza sa le strice relatiile si sa le ia locul barbatului lor. Vizionati in aceasta seara emisiunea Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 3 ora 20:30 pe Antena 1.