Insula iubirii sezonul 6

Insula iubirii sezonul 6 ep 5 online 16 Mai 2022

insula iubirii 16 mai 2022 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Insula iubirii sezonul 6 episodul 5 din data de 16 mai 2022 Integral.

Ar trebui sa i spuna Insula Despartirii in loc de Insula Iubirii.Cuplurile par venite acolo mai degraba sa se desparta decat sa si dovedeasca dragostea. Au atatea probleme initiale incat nu vad pe nimeni care sa reziste pana la final. Ispitele nu prea sunt ispite. Parerea mea , gusturile nu se discuta dar nu vad ispita. Sigur persoanele sunt decente si unele reusite fizic, ok ca personalitati si comportament si totusi unde sunt ochii aia patrunzatori ai lui Matei parca, barba aia a lui Andi si inocenta lui in abordare cat si spiritul ispitelor care pareau ca isi iubesc cu adevarat concurentele si concurentii? Deocamdata locatia nu mi place. Am ramas cu amintirea coltului vesel de data trecuta unde se adunau seara si se observau diverse. Erau impreuna si aveai o imagine generala despre dinamica grupului Pare ca se incearca idei noi si abordari noi. Vom vedea pana la final daca diferit inseamna si mai bun.

Insula iubirii Sezonul 6 Episodul 5 din 16 mai 2022 HD

Cerasela a vorbit deschis despre viata amoroasa pe care o are cu Rares. ,,Eu vin obosita, el vine obosit. Eu initiez. Si nu mai facem atat de multa dragoste deoarece sunt alte prioritati. Nu o vad ca pe o problema, eu il intep, facem si noi ceva?”, mai spune Cerasela. Rey si ispita Eda au mers la o intalnire, iar concurentul a tinut sa ii ofere un sarut. ,,Si-a dat seama ca eu il pot intelege. La finalul filmarilor noi am mai stat, dupa ce toti au plecat cu camerele de filmat. Si mi-a zis Vreau sa te sarut. Am acceptat”, spune Eda.  Bogdan Atinge si Rares au avut parte de un schimb de replici in camera lor. ,,Uita-te la mine, eu sunt terminat fizic, psihic. Mai esti si tu sa-mi dai cutite. Asta nu e realitate, nu e un test. Sunt sub pamant. Ce test mai e si asta?”, a spus Bogdan. Teodora a confirmat faptul ca a facut videochat, dupa ce Alex a spus acest lucru despre ea. “Cam in doua sapamani am fost cateva zile. Nu cautam o sursa de venit. M-am oprit inainte sa ma vad prima data cu Alex”, a spus aceasta.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe Antena 1 iar acum vizionam Insula iubirii sezonul 6 Episodul 5 cu difuzat online integral 16 mai 2022 dupa serialul serii.

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Aflati povestea celor 5 cupluri si nu ratati prima editie a show-ului de senzatie, care va ofera o noua runda prin care fidelitatea este pusa la grea incercare atunci cand ispitele isi ascut armele. Vedeti cum baietii au deja o parere prea buna despre ispite, pe care le numesc chiar zane, iar fetele se uita lung la cei care urmeaza sa le strice relatiile si sa le ia locul barbatului lor. Vizionati in aceasta seara emisiunea Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 5 ora 20:30 pe Antena 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!