Insula iubirii sezonul 6

Insula iubirii sezonul 6 ep 9 din 30 Mai 2022 Live

insula iubirii 30 mai 2022 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Insula iubirii sezonul 6 episodul 9 din data de 30 mai 2022 Integral.

Toti au venit cu lectiile invatate din sezoanele trecute. Sa vada imagini dar sa nu observe nimic. Sa refuze tot ce vad. Bin cu exceptia lui Rey, sa zica frumos replici la bonfire iar acasă sa inceapa sa se deschida fata de ispit ori ca razbunare, ori ca au libertate dupa bonfire. Nici ca Rey nu e ok.. sa gaseaca motive acolo unde nici nu erau la acel moment. Tii minte ca in sezoanele trecute se exprima când se termina o relatie și mesajul ajungea la casa ailalta ca s-a incheiat relatia. Aici nu se incheie nimi e ciudat totul.

Insula iubirii Sezonul 6 Episodul 9 din 30 mai 2022 HD

Ma uit si ma minunez ce varza ati facut din show ul asta, mi se pare mai degraba o agentie live de “martimortiale” ca sa il citez exact pe un mare comic al generatiei noastre Doru Octavian Dumitru, este un haos total de la inceput si pana la sfarsit… Pana si asezarea episoadelor in antena play e un mare bullsh*t, toata preocuparea lor este despre cum sa se combine cu ispitele nu cum sa le dovedeasca partenerilor dragostea lor, numele show ului nu are nicio legatura cu ce se intampla acolo, e insula pierdutilor in spatiu, ispitele parca sunt la un fotbal pe maidan, iar cuplurile parca vor sa ne arate, cei trei pasi rapizi si siguri pentru a te desparti de partener. Nici o legatura cu subiectul, sorry Radu Valcan, dar nu e nici pe departe cel mai tare sezon.

Aflati ce s-a intamplat pana la urma, dar si ce replica le va da acestia celor care ii asteptau cu sufletul la gura, pe malul marii.Cat despre baieti, astazi vom vedea daca acestia vor afla mai multe despre relatiile iubitelor lor cu ispitele. Noul sezon le va aduce telespectatorilor o multime de surprize. Noi povesti de viata, mai multe ispite, noi locatii si mult mai multe provocari, sunt doar cateva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Nu ratati aceasta seara mirifica si aflati lucruri uluitoare de pe insula iubirii, unde lucrurile iau intorsaturi total neasteptate.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe Antena 1 iar acum vizionam Insula iubirii sezonul 6 Episodul 9 cu difuzat online integral 30 mai 2022 dupa serialul serii.

Versiunea 1.

Versiunea 2.


Aflati povestea celor 5 cupluri si nu ratati prima editie a show-ului de senzatie, care va ofera o noua runda prin care fidelitatea este pusa la grea incercare atunci cand ispitele isi ascut armele. Vedeti cum baietii au deja o parere prea buna despre ispite, pe care le numesc chiar zane, iar fetele se uita lung la cei care urmeaza sa le strice relatiile si sa le ia locul barbatului lor. Vizionati in aceasta seara emisiunea Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 9 ora 20:30 pe Antena 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!