Mireasa

Mireasa Sezonul 5 Ep. 98 online 16 Mai 2022

mireasa 16 mai 2022 online

Revedem ediția din 16 mai 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 98 ce va fi disponibila in data 16.05.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Despre episodul cu pedeapsa lui Valentin, care de fapt a fost pentru toata casa, nu mai vreau sa spun decat un singur lucru. Daca ar fi iesit Giovana pe poarta, oare cum abordau fanii ei situatia ? A gresit si ea saraca, a fost nervoasa, pentru atata lucru sa fie eliminata ? Daca e vorba de Valentin, sa-i taiem gatul, ca sa citez din printesa suprema.

Leo se mira ce bine e sa ai o iubita care nu a umblat cu sute/mii de bărbați. Cred și eu. Între cum e Nora și cum e Anda e o diferență colosala. Alina și Valentin cred ca nu au ce vorbi și își cauta motive de contrazicere. Eu nu stiu unde vor ajunge oamenii astia doi daca vor continua cu discutiile astea lungi si inutile. La ei in relatie parca tot timpul e o lupta pentru suprematie. Sa le spuna si lor cineva ca astfel de lucruri nu au ce cauta intr-o relatie sanatoasa, bazata pe incredere, iubire si respect reciproc.  Larisa și Sabrina sunt doua fete care habar nu au de capul lor. Mai bine ar face un cuplu amândouă, ar fi mai reușit decât Sabrina-Pernes sau decat un potențial cuplu Larisa-Razvan.

Mireasa din 16 Mai 2022 Online

Elena e dificila tare si are un fel de a vorbi asa de sus foarte enervant. Pe de alta parte, și celelalte fete au sărit pe ea ca niște gaițe. E clar ca, atunci cand vine vorba de cumparaturi, fiecare trage spre ea, mai ales cele pasionate de țigări și alcool. Asta nu scuza insa aerul Elenei de superioritate pe care il afiseaza nu numai cu fetele, dar si cu mamele si cu moderatoarele. Are o obraznicie fara margini. Incearca sa faca pe inteligenta si pe diplomata, dar nu prea ii iese, ba chiar da in gropi. Eu nu spun ca ea nu are dreptate in anumite situatii, dar felul in care isi expune punctul de vedere nu o avantajeaza deloc. E foarte vocala, taioasa, vorbeste peste toata lumea si incearca sa se pozitioneze deasupra tuturor.
VERSIUNEA 1 – dupa ora 17.00.

VERSIUNEA 2.


Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Luni 16 mai 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!