Adela Sez 3 Ep 20 din 9 Iunie 2022

Vizionati finalul de sezon imediat dupa difuzarea la tv, din serialul dvs preferat, ADELA Ep. 20, de pe 9 iunie 2022 acum, pe unul din servere mai jos
ADELA SEZONUL 3 EPISODUL 20 ONLINE
DIFUZARE PE DATA DE: 9 IUNIE 2022
Adela productie
Vizionati joi seara, dupa difuzarea la tv, serialul dvs preferat la data de 9 iunie 2022, puteti urmari dupa difuzarea la tv, serialul romanesc Adela - Sezonul 3 Episodul 20 online HD. FINAL DE SEZON.

Astazi se vor difuza ultimele doua episoade din serialul Adela, sezonul 3. Vezi care este deznodamantul celui mai urmarit serial romanesc. Mitu supravietuieste cazaturii provocate de Andreea, insa se alege cu capul spart. Totodata, Andreea incearca sa fuga cu bebelusul din casa Mioarei si este prinsa de Adi. Lucian vrea sa scape de copilul Adelei, fiindca acesta ii afecteaza relatia de cuplu cu Andreea, dar ii strica si planurile de razbunare pe familia Andronic. Flopy primeste o mapa de la Livia, iar acolo sunt raspunsurile la intrebarea, cine sunt parintii lui adevarati. Nuti o avertizeaza pe Andreea ca Lucian vrea sa scape definitiv de copilul Adelei, asa ca Andreea se simte sa ia masuri disperate impotriva sotului sau. Mitu i-a spui Adelei unde se afla ascuns copilul, iar aceasta impreuna cu Mihai pleaca in cautarea fiului lor. Aflata intr-o situatie de criza, Andreea se simte nevoita sa apese pe tragaci, insa va ramane de vazut daca victima acesteia este chiar sotul sau, Lucian, care a vrut sa scape de copilul Adelei.

VERSIUNEA 1.
VERSIUNEA 2.

Un nou episod din serialul dvs preferat, Adela, poate fi urmarit aici, incepand cu data de 9 iunie 2022. Vizionati acum, ADELA – Sezonul 3 Episodul 20. Urmatorul episod: Joi seara.