Insula iubirii sezonul 6

Insula iubirii sez 6 ep 11 din 6 Iunie 2022 Live

insula iubirii 6 iunie 2022 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Insula iubirii sezonul 6 episodul 11 din data de 6 iunie 2022 Integral.

Cand pare ca s-a spus si s-a aflat tot, ca lucrurile s-au asezat, situatia pare sa scape din nou de sub control. O invitatie din partea lui Teo pentru Ali, de a dormi impreuna, arunca totul in aer pe insula fetelor, in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1. La doar o zi dupa ce a declarat ca si-a dat seama ca nu se afla in relatia potrivita, Teodora a lansat o invitatie care i-a surprins pe toti.,,Teodora mi-a facut invitatia sa dorm alaturi de ea si n-am putut refuza!”, a declarat Ali, completand: ,,se simte linistita si protejata in bratele mele!”.

Insula iubirii Sezonul 6 Episodul 11 din 6 iunie 2022 HD

La randul ei, Teo a spus: ,,Ali m-a ajutat foarte mult sa imi dau seama de relatia pe care o am. Acasa credeam ca am relatia perfecta si ca nimeni nu poate sa ma schimbe! (…) Vreau sa ma bucur de fiecare moment care mi-a mai ramas pe insula!”. Ce s-a intamplat in noaptea petrecuta impreuna de Teo si Ali, telespectatorii vor putea afla urmarind cel mai nou episod Insula Iubirii, in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1. A mai ramas o singura saptamana pana la final, iar primele raspunsuri au fost deja oferite. Adevaruri noi tasnesc la suprafata si ii iau prin surprindere pe participanti, iar unele decizii par sa arunce totul in aer.

Aflati ce s-a intamplat pana la urma, dar si ce replica le va da acestia celor care ii asteptau cu sufletul la gura, pe malul marii.Cat despre baieti, astazi vom vedea daca acestia vor afla mai multe despre relatiile iubitelor lor cu ispitele. Noul sezon le va aduce telespectatorilor o multime de surprize. Noi povesti de viata, mai multe ispite, noi locatii si mult mai multe provocari, sunt doar cateva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Nu ratati aceasta seara mirifica si aflati lucruri uluitoare de pe insula iubirii, unde lucrurile iau intorsaturi total neasteptate.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe Antena 1 iar acum vizionam Insula iubirii sezonul 6 Episodul 11 cu difuzat online integral 6 iunie 2022 dupa serialul serii.

Versiunea 1.


Versiunea 2.


Aflati povestea celor 5 cupluri si nu ratati prima editie a show-ului de senzatie, care va ofera o noua runda prin care fidelitatea este pusa la grea incercare atunci cand ispitele isi ascut armele. Vedeti cum baietii au deja o parere prea buna despre ispite, pe care le numesc chiar zane, iar fetele se uita lung la cei care urmeaza sa le strice relatiile si sa le ia locul barbatului lor. Vizionati in aceasta seara emisiunea Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 11 ora 20:30 pe Antena 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!