Insula iubirii sezon 6 ep 12 live 13 Iunie 2022 si Reluare

Va invitam sa urmariti cea mai noua editie din Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 12 difuzat pe data de 13 iunie 2022, episod complet si LIVE aici.
insula iubirii 13 iunie 2022 online

Intra aici pentru a urmari online HD, Insula iubirii sezonul 6 episodul 12 din data de 13 iunie 2022 Integral.

Nu stiu de ce s a dus omul asta la Insula Iubirii! Poate si a dorit o excursie gratuita. Sau mai probabil si a dorit sa fie mai cunoscut tinand cont de domeniul in care activeaza si oportunitatile din viitor. N-a stiut insa ca pentru asta trebuia sa si vanda sufletul. Sunt lucruri cu care nu sunt de acord. Cum vede el relatiile cu persoane prea tinere sau felul in care arata o iubire sau necesitatile si cerintele solicitate celuilalt. Asta insa nu e treaba mea. Fiecare si le stie pe ale lui.Dincolo de ce cred eu, totusi, Alex e real. In primul rand pentru ca n a vrut sa si vanda sufletul. Nu a acceptat nici macar in sinea lui sa se prefaca ca e altfel decat e. Nu a vrut sa pretinda ca a picat in ispita cand e foarte clar ca nu e asa. Si observ treaba asta la alti concurenti care nu doar ca se prefac ca sunt ,,indragostiti,, dar incearca sa se convinga singuri de treaba asta. Spre deosebire de altii, el nu persista in profunzimi stupide si inselatoare cum fac altii cand abandoneaza lucid relatia imperfecta crezand ca ispita i se cuvine pe merit. Nici nu jigneste grobian ca altii si nici nu cauta nod in papura.

Insula iubirii Sezonul 6 Episodul 12 din 13 iunie 2022 HD

Omul isi vede de treaba lui, stie si nu uita niciodata ca el are o relatie si se comporta ca atare rezistand atacurilor insistente si uneori putin prea directe ale ispitelor. Coalitia anti Alex e poate si un strigat de disperare al celor care au pierdut partida. Ei au pierdut deja la Insula iubirii si acum cauta doar scuza ca toti au facut la fel. Si uite si la asta ca nu vrea sa joace hora. El e tournesolul care arata ca poti fi si altfel la Insula Iubirii. Se poate si fara sa cedezi nervos si sa ti asumi ispita. Se poate si fara sa inseli . Se poate si sa fi un adevarat partener de cuplu. Chiar se poate, totul e sa vrei. Omul are diverse atitudini si poate uneori gesturi neinspirate. Dar cine n a fost stangaci sau neinspirat in conjuncturi diferite? Cu totii am apreciat gresit sau am facut nefacute. Alex e doar un tip normal supus unei presiuni de conjunctura si de grup.Era mai bine daca se pretindea confuz si ne aburea pe toti ca el d aia isi abandoneaza iubita ca sa faca ,,ce simte,,? Sau sa sara pe ispite ca altii care zici ca au venit acolo expres pentru noi iubite? Sau sa danseze isteric ca sa ascunda faptul ca ceva nu e in regula si ca una spune public si alta gandeste?Spunea o domnisoara in comentarii ca daca ar avea un iubit ar prefera sa se comporte ca Alex. Avea dreptate. Decat barbati sedusi, profunzi inchipuiti sau agresivi poate mai bine e sa fii inadaptat dar sincer, si totusi, Alex e real. Cu bune si cu rele, dar real.

Aflati ce s-a intamplat pana la urma, dar si ce replica le va da acestia celor care ii asteptau cu sufletul la gura, pe malul marii.Cat despre baieti, astazi vom vedea daca acestia vor afla mai multe despre relatiile iubitelor lor cu ispitele. Noul sezon le va aduce telespectatorilor o multime de surprize. Noi povesti de viata, mai multe ispite, noi locatii si mult mai multe provocari, sunt doar cateva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Nu ratati aceasta seara mirifica si aflati lucruri uluitoare de pe insula iubirii, unde lucrurile iau intorsaturi total neasteptate.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe Antena 1 iar acum vizionam Insula iubirii sezonul 6 Episodul 12 cu difuzat online integral 6 iunie 2022 dupa serialul serii.

Versiunea 1.
Versiunea 2.

Aflati povestea celor 5 cupluri si nu ratati prima editie a show-ului de senzatie, care va ofera o noua runda prin care fidelitatea este pusa la grea incercare atunci cand ispitele isi ascut armele. Vedeti cum baietii au deja o parere prea buna despre ispite, pe care le numesc chiar zane, iar fetele se uita lung la cei care urmeaza sa le strice relatiile si sa le ia locul barbatului lor. Vizionati in aceasta seara emisiunea Insula Iubirii Sezonul 6 Episodul 12 ora 20:30 pe Antena 1.