Destine Ratacite ep. 1026 din 3 Iulie 2022 Online

destine ratacite 3 iulie 2022

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 1026 va fi difuzat in data 3 iulie 2022 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 1026 din 3 iulie 2022 HD

Mata gi pune tridentul spre Simar ca nu poate fi Simar si a venit sa distruga familia, Simar zice ca e Simar a ei. Mata gi o impunge cu tridentul in burta, sangele curge din Simar iar aceasta cade jos, Mata gi e socata ea zice ce am facut? ca a omorat un om ea zice iarta-ma zeita ca am luat viata unui om Prem zice nu e Simar, Sameer zice nu am  avut de ales, Alia vine si zice ca era Simar a ei, Mata gi e socata, Alia zice cea ce credeati ca  e impostoare era Simar,  Alia spune ce a zis la telefon, Alia zice asta a fost scopul cutiei ai apoi aceasta incepe si rade.  

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 1026 cu traducere inclusa de la data de 3 iulie 2022 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Versiunea 1 INTEGRALA.