Destine Ratacite ep. 1028 din 5 Iulie 2022 Tradus

Va invitam sa urmariti marti seara, dupa difuzarea la tv din data de 5 Iulie 2022, telenovela Destine Ratacite ep. 1028 online in fiecare zi subtitrat
destine ratacite 5 iulie 2022

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 1028 va fi difuzat in data 5 iulie 2022 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 1028 din 5 iulie 2022 HD

Roshni e impuscata, Simar ajunge acolo platoul lui Mata gi cade jos, PYUSH striga Roshni, ea cade in apa, PYUSH vrea sa sara dupa ea Prem cu Simar il tin, politia o prinde pe Alia ea zice am razbunat moartea tatalui meu, Alia e dusa de politie, Simar zice o vom gasi pe Roshni nu va pati nimic, mai apoi Simar cu ei ajung acasa, Simar e distrusa la fel si PYUSH, Mata gi zice unde e Roshni? De ce n-ati adus o? De ce taceti? Sameer ii spune ce s-a intamplat, Mata gi plange. PYUSH zice Roshni se va intoarce.  Prem zice politia o cauta, Mata gi zice va fi gasita.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 1028 cu traducere inclusa de la data de 5 iulie 2022 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Versiunea 1 INTEGRALA.