Destine Ratacite ep. 1029 integral 6 Iulie 2022

Vizionati miercuri dupa difuzarea la televizor din data de 6 Iulie 2022, serialul Destine ratacite Episodul 1029 tradus online integral in format HD.
destine ratacite 6 iulie 2022

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 1029 va fi difuzat in data 6 iulie 2022 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 1029 din 6 iulie 2022 HD

Sanjana zice acum familia noastra e intreaga.   Simar aprinde lumanari pe tortul lui PYUSH.   Simar zice la multi ani PYUSH!!  Simar sufla in tort apoi  canta la multi ani, ea plange apoi striga PYUSH, ea zice oare cum se simte fiul meu si zice intoarce-te PYUSH, Mata gi zice se va intoarce Pari zice de 6 luni nu l am aflat. Ca l-au cautat peste tot de cei- dau sperante false lui Simar ea merge sus, Prem merge dupa ea. Mata gi zice lui Pari  de ce face asta.  Pe urma Mata gi zice zeitei ca  s a saturat de atatea incercari.  Simar e la zeita.  Ea a pus halva acolo ca mereu ii dadea lui PYUSH.  Ca  azi pentru prima data, ca nu mai poate.  Prem merge la ea. El zice ca-l vor afla.  Bhairavi ajunge la templu.  Apoi Simar cu familia, preotul incepe slujba.  Toata familia se pune jos,  Simar se roaga pentru PYUSH un baiat ca PYUSH vine la templu, PYUSH  trage clopotul din templu e in spatele lui Simar, el pleaca jos apoi.  Simar toarna apa si l vede, Simar scapa vasul, ea zice PYUSH, el se intoarce cu spatele.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 1029 cu traducere inclusa de la data de 6 iulie 2022 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Versiunea 1 INTEGRALA.