Destine Ratacite ep. 1040 din 17 Iulie 2022

Va invitam sa urmariti alaturi de noi, la data de 17 Iulie 2022, serialul Destine ratacite – Episodul 1040 online subtitrat in romana, gratuit.
destine ratacite 17 iulie 2022

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 1040 va fi difuzat in data 17 iulie 2022 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 1040 din 17 iulie 2022 HD

Hema zice da de aia a venit Rahul sa ti o dea tie.  Mata gi zice preotului sa dea lui PYUSH nuca de cocos.  PYUSH zice am castigat. Apoi ei iau binecuvantarea tuturor.  Si Rahul se apleaca. Rahul e suparat. Mai apoi preotul e dus la masa. Avni scoate voalul apoi. Rahul zice ce e asta. De ce a luat nebunul binecuvantarea. Hema zice ca in locul lui. Ca el va face nunta. Hema zice ca abia asteapta nunta. Sanjana vede iar ceva la geam. Ea scapa farfuria din mana.  Avni vine cu mancare la Rahul, el e suparat pe un telefon primit.  Avni ii da sa manance dar PYUSH se baga, Rahul se supara, PYUSH zice lui Avni de ce e suparata.  PYUSH da nuca lui Rahul. El zice ia nuca si mananca, PYUSH pleaca cu Avni, Sanjana arata inregistrarea de pe ceas lui Sameer, Sanjana zice uita te e cineva, Sanjana vede iar la perdea ceva, Sameer zice ce e.  PYUSH vine cu Avni la bucatarie.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 1040 cu traducere inclusa de la data de 17 iulie 2022 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Versiunea 1 INTEGRALA.