Destine Ratacite Episodul 1025 din 2 Iulie 2022

Vizionati aici pe site, cea mai noua editie din serialul Destine ratacite episodul 1025 online din 2 iulie 2022 HD, intra acum pentru a urmari.
destine ratacite 2 iulie 2022

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 1025 va fi difuzat in data 2 iulie 2022 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 1025 din 2 iulie 2022 HD

Maata ji simte ca Prem o va ucide si se inchide in camera. Neavand nicio idee de ce Maataji se comporta  ciudat, Prem isi lasa garda jos. Va descoperi Prem misterul din spatele comportamentului schimbat al lui Maataji? Simar incearca sa-l omoare pe Piyush Sanjana si Piyush deschid cutia misterioasa si vad un videoclip in care Simar il ucide pe Piyush. In curand, Simar incearca cu adevarat sa-l omoare pe Piyush si nu reuseste. Dar de ce a incercat Simar sa-si omoare propriul fiu?

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 1025 cu traducere inclusa de la data de 2 iulie 2022 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Versiunea 1 INTEGRALA.