Destine ratacite

Destine Ratacite Sezonul 2 ep. 2 din 22 Iulie 2022

destine ratacite 22 iulie 2022

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite sezonul 2 episodul 2 va fi difuzat in data 22 iulie 2022 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 2 din 22 iulie 2022 HD

La inceputul episodului, Simar canta o melodie. Aarav zambeste vazand-o fericita. Se duce la ea si o imbratiseaza. Simar devine timid. Ea spune ca cineva ii va vedea. Aarav spune ca nu este nimeni aici, asa ca nu ar trebui sa se sfieasca. Simar spune ca trebuie sa iasa, asa cum ii cheama Geetanjali. Dupa aceea, Geetanjali si altii iau binecuvantari de la Gopi. Raj si Chitra vin acolo. Ei spun ca Geetanjali ar trebui sa-si imparta proprietatea. Geetanjali se enerveaza. Vivaan le cere lui Chitra si Raj sa opreasca drama lor, deoarece Geetanjali este inca slaba. Geetanjali spune furioasa ca nu i se va intampla nimic atata timp cat vor fi alaturi de ei si in curand le va smulge si ea afacerea. Raj se uita. Mai tarziu, Raj spune ca ar trebui sa opreasca drama lor, deoarece unii oaspeti sunt pe cale sa soseasca la casa lor. Ei o suna pe Dhami si o primesc. Dhami zambeste. Raj spune ca de acum Dhami va ramane cu ei. Dhami se uita la Aarav.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 1 cu traducere inclusa de la data de 22 iulie 2022 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Versiunea 1 INTEGRALA.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!