Mireasa sezonul 5 ep. 142 online 6 Iulie 2022

Va asteptam alaturi de noi la data de 6 iulie 2022, pentru a urmari online HD, Mireasa - Sezonul 5 Episodul 142 gratuit si fara nici o intrerupere.
mireasa 6 iulie 2022 online

Revedem ediția din 6 iulie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 142 ce va fi disponibila in data 6.07.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Sunt de acord cu moderatoarea, totusi, la casting Alina a prezentat cartea de identitate "cu probleme" si a fost acceptata. Cineva din staff-ul emisiunii trebuia sa verifice din timp actele concurentilor sau sa se intereseze care este procedura, pentru ca fiecare sa aiba timp sa rezolve posibilele probleme. Vorbim de o emisiune care implica si un aspect legal, al casatoriei, deci "temele" se fac altfel, cu mai multa grija, de catre toate partile implicate.

Bravo Dna Mioara si Elena! Oamenii tind intotdeauna sa judece, dar niciodata nu se pun in pozitia celui care sufera! Ce ati fi vrut, sa se duca la  Dana si sa o pupe pe frunte? Dupa ce a facut o Tiganca si sa duca la satra si caracter 0 si ce i-a mai zis si cate jigniri a adus tuturor participantilor, atu fi vrut sa mearga sa o pupe?! Plus ca Leo nu va ramane cu Anda never, Dana a spus ca nu se casatorea in emisiune, dar i a parut rau ca nu lupta, despre ce vorbim, deci "lupta" pt. premiu! Tare mi-ar placea sa stiu de ei in viitor, slava Domnului ca exista paparazzi.

Mireasa din 6 Iulie 2022 Online

Alina, nu si-a schimbat buletinul, ca sa nu piarda domiciliul din buletin. Din cate am inteles, ea locuieste cu chirie in Bucuresti, deci ca sa-si schimbe buletinul trebuie sa o ia cineva in spatiu. Iar, ea isi stia foarte bine situatia, dar a tacut precum Yana, cu gandul ca nimeni nu observa ilegalitatea. In casa toti sunt prosti, dar Vali si Alina depasesc orice limite. Oricum, NU castigau marele premiu. Dar, sa nu stie ce acte trebuiesc sa depuna pt.casatorie, e foarte grav. Pernes si consoarta, se despart la iesirea din casa, dar se chinuiesc sa joace teatru pana in finala. Mai stau in top, mai primesc cadouri, si bani in finala. Emisiune in cadere libera, au trebuit eliminati cei destepti, educati, scoliti, incurcau stafful in demersul lui murdar. Rusine staff! Sa te mandresti cu Elena, Mioara si restul, e o problema grava, care o sa coste emisiunea.

VERSIUNEA 1 - dupa ora 17.00.
VERSIUNEA 2.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Luni 6 iulie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.