Mireasa sezonul 5 ep. 151 online 18 Iulie 2022 Finala

Marea asteptare se incheie cu o finala demna de Mireasa Sezonul 5 din 18 iulie 2022 difuzarea online isi gaseste raspunsurile la toate dilemele.
mireasa 18 iulie 2022 online

Revedem ediția din 18 iulie 2022 a emisiunii Mireasa sezonul 5 episodul 151 ce va fi disponibila in data 18.07.2022 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Pe langa cum arata costumele baietilor, rochiile sunt chiar frumoase. Pe Alina si Sabrina le avantajeaza mult modele alese. Rochia Giovanei e cam prea mulata pentru tipul ei de silueta. Mi-as fi dorit mult sa o vad si pe Yana in mireasa. Ar fi fost de vis, cu siguranta. Emotionante momente, rochiile Alinei si a Sabrinei sant fermecatoare, le fac deosebite. Rochia Giovanei este simpla, minimalista, draguta dar parca nu o avantajeaza, îi sterge mult din frumusetea ei naturala, as fi mers pe ceva care sa -i scoata in evidenta mai mult trasaturile corpului. Sora ei este o printesa, cu mult peste sora ei Giovana. Frumoase miresele, daca Yana ar fi fost cred ca surprindea cu mult stralucirea, o fata frumoasa imbracata in mireasa, ar fi fost cu siguranta regina mireselor.

Ce atitudine deplasata poate sa aiba Giovana. Nu pricep de unde izvoraste atata incredere in ea. Sincer. Oare ea chiar nu isi vede defectele? Nu stie, oricum, ca Frumusetea e relativa si depinde de om? Giovana are o fata simpatica dar un corp si atitudine de barbat..in viziunea mea. Pt altii e divina. Acum inteleg de unde tot trecutul ei dubios. E absolut incapabila sa se abtina de la rautati si se crede cea mai cea. Cu atitudinea asta nu ajunge bine, din contra. Si Lucy o mai si sustine, sper sa vada acest material. A fost tooootal deplasat, mai ales ca Razvan nu a cerut pareri, ci poze. Ps: nu mai confundati asa zisa sinceritate a Giovannei ( sustinatorii ei, cei care zic ca nu e nimic rau in toooate scenele ei de femeie fara cei 7 ani de acasa, ca e femeie, nu mai e pustoaica ) cu personalitatea narcisista si rautacioasa a ei. Are 6 luni de emisiune si nu a acceptat niciodata ceva. A zis ca ea face cum vrea ea si ca e cea mai cea. Pacat de Sese. Ditamai barbatul si il joaca asta, daca gasea ea filmulete nud in telefonul lui cu fosta, il calca in picioare, invers ea rade.

Mireasa din 18 Iulie 2022 Online

Speram ca vor fie dreptate si corecte voturile pt accesta finala, oricum deduc ca Giovana a "tacut" pt locul 1, pt cadouri si crede ea ca va castiga finala! Asta e ea insuportabila fiinta, nesimptita cu cei din jur, credeti-ma a fost smechera sa ABTINUT mult mult din a fii "ea"! Desii sper din suflet sa NU fie ei castigatorii accestui sezon, oricum foarte foarte slab accest sezon NIMENI nu merita votat! Vom vedea ce va fii!

VERSIUNEA 1 - dupa ora 17.00.
VERSIUNEA 2.

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 5 de Luni 18 iulie 2022 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.