Destine Ratacite Sezonul 2 ep. 53 din 11 Septembrie 2022

Urmariti duminica seara, dupa difuzarea la tv, telenovela Destine ratacite sez. 2 editia 53 difuzata pe 11 Septembrie 2022, online HD, cu traducere.
destine ratacite 10 septembrie 2022

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite sezonul 2 episodul 10 va fi difuzat in data 11 septembrie 2022 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 53 din 11 septembrie 2022 HD

Gitanjali devi zice ca peste baietii ei a trecut. Dar peste fata lor nu poate. Ca e fata familiei. Ca nu are de ales. Avinash zice ca sa faca ce vrea. Ca nu i poate reprosa nimic. Gitanjali devi zice macar cineva ma intelege. Ea zice ca a aflat ca e cardiac. Ca s o ierte. Gitanjali devi pleaca. Sandhya zice lui Aarav cum ii va opri. Aarav zice ca va vorbi cu Gitanjali devi. Ca o va inplora daca trebuie ca Simar. Ca i a promis socrului. Lalit zice lui Aarav ca le trebuie avocat. Aarav zice da. Girijaj zice lui Sandya uite ce face fiul tau. Chitra zice ca el se ridica impotriva tatalui. Sandya zice ca e impotriva tatalui. Aarav zice ca nu va face nimic tatalui lui. Girijaj zice ptr a ajuta pe straini te ridici impotriva familiei. Ca e impotriva lui Gitanjali devi. Ca e caz de frauda la casatorie. Ca va primi cel putin 7 ani. Simar zice ca va pleca daca e nevoie.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 53 cu traducere inclusa de la data de 11 septembrie 2022 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Versiunea 1 INTEGRALA.