Survivor Romania sezonul 4 episodul 1 din 9 ianuarie 2023

Vizionati aici pe site, la data de 9 ianuarie 2023, emisiunea Survivor Romania sezonul 4 episodul 1 online integral HD.
Survivor sezonul 4 online

Show-ul fenomen va fi difuzat de trei ori pe saptamana si se va vedea in prima saptamana pe 09, 10 si 11 ianaurie 2023, de la ora 20.30. Formatul care ii tine pe telespectatori in fata televizoarelor cu sufletul la gura. Emisiunea in care toti cei implicati isi depasesc limitele. ,,Survivor Romania' 2023 se apropie, cu fiecare zi, de un nou inceput spectaculos. Din 9 ianuarie, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasa un sezon mai tare ca niciodata.  Romanii se vor putea bucura de cele mai tari jocuri, de emotiile traite de concurenti, de noua realitate la care vor invata sa se adapteze, de trei ori pe saptamana si in acest sezon: in fiecare luni, marti si miercuri, de la 20.30.

Emisiunea e mult prea scurta si segmentata! 2 ore si 20 de minute e mult prea putin! Ar trebui inca 30 de minute per editie. Pe putin! A 4-a editie e esentiala, dar daca nu se doreste. Nu inteleg de ce sa tii mortis sa ai un film sambata, cand Survivor iti poate aduce audienta garantata si chiar mai multa audienta decat iti poate aduce un film, pe care il poate vedea lumea la un click distanta. Dar daca asta se vrea. Daca nu se aduc concurenti noi, capabili, sezonul asta de Survivor nu va mai tine 6 luni jumate ca precedentul. Kanal D, aparent, aducea si tineri capabili la Faimosii, care nu erau neaparat faimosi.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 1 online 6 Ianuarie 2023

12 faimosi spectaculosi... fata in fata cu 12 razboinici insetati de glorie! Unul singur va ajunge pana la final. Cine? Vom vedea intr-un sezon care nu poate fi ratat. Show-ul fenomen este tot mai aproape de revenire. Din 9 ianuarie 2023, Survivor Romania se vede la PRO TV si pe VOYO.

In mare am urmarit meciul dar in momentele cand mutam pe Pro gaseam publicitate si mi s-a parut mult mai des ca la primele editii, chiar ii laudam ca e mai putina publicitate ca la Kanal D dar se pare ca intra pe acelasi ritm si automat daca gasesc doar publicitate mut postul. In rest printre momentele cand ii prindeam vedeam doar accidentari. Vor sa scape de ei asa rapid sau care e ideea? O proba prost aleasa, concurentii inca sunt la inceput si nu si-au dezvoltat o latura asa sportiva si rezistenta pentru a nu isi rupe picioarele la impact mai puternic, deci putea fi pastrata aceasta proba mai tarziu in competitie cand ramanea doar cei bine pregatiti. Asa fac mai rapid o selectie cu accidentari.

EDITIE COMPLETA.
Server 2.