Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 243 din 15 Septembrie 2023

Lorena si Laurentiu se afla intr-o situatie foarte complicata. Cei doi trec prin perioade grele dupa dezvaluirile lui Robert din editia de luni. Laurentiu nu pare sa ia in considerare suferinta Lorenei, spunand: „Sa nu ne victimizam aiurea” si discuta despre plecarea lui din casa. Va face acest lucru din nou sau doar vrea sa o enerveze pe Lorena si mai mult? Cu toate acestea, el va cere sa faceti o declaratie: „Nu am vazut pe nimeni in afara de tine”. Imi cer scuze ca m-am agitat. Lorena se confrunta cu cuvintele dificile. Ea regreta ca i-a ascuns adevarul lui Laurentiu, dar nu crede ca Robert a spus adevarul. Pana la urma, ei sunt singurii care stiu adevarul despre toata povestea, deoarece am auzit mai multe ieri.

Revedem ediția din 15 septembrie 2023 a emisiunii Casa iubirii sezonul 2 episodul 243 ce va fi disponibila in data 15.09.2023 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Daca atunci Kinga a dezvaluit ca isi doreste sa isi indrepte atentia spre Robert si spre Sorin pentru a-i cunoaste mai bine, in editia de miercuri aceasta il va chema in camera rosie pe Catalin, caruia ii va darui un sandvis pregatit cu mainile ei.

Desi a parasit competitia, Bianca Mitroi inca reuseste sa-i surprinda pe concurentii aflati inca in Casa iubirii. Invitata saptamana trecuta in platoul Teo Show, imediat dupa ce a parasit competitia Casa iubirii, Bianca Mitroi a marturisit cu emotie in glas faptul ca regreta enorm ca a fost eliminata deoarece si-ar fi dorit sa continue sa-l cunoasca pe Sorin, intrucat a realizat ca il place si ca s-ar vedea intr-o relatie cu el.

Casa iubirii din 15 Septembrie 2023

Un show impresionant precum “Casa iubirii” beneficiaza de o constructie impresionanta, care se intinde pe 1000 de metri patrati. A fost ridicata de la 0 si constituie un adevarat hub de productie, la cele mai inalte standarde, cu toate facilitatile tehnologiei moderne, casa este dotata cu livinguri spatioase, spatii de relaxare, interactiune si entertainment, vor filma toate intamplarile cotidiene din viata celor aflati in Casa iubirii.

VERSIUNEA 1 - DE LA ORA 10.00.

Emisiunea Casa iubirii este difuzata de luni si pana duminica si va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Casa iubirii sezonul 2 de Vineri 15 septembrie 2023 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.