Casa iubirii

Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 244 din 16 Septembrie 2023

Ionut a intrat in „Casa Iubirii” cu Bianca in preajma. A simtit ca este femeia pe care o voia sa ramana cu el tot restul vietii cand o privea de acasa, in timp ce privea televizorul. Dupa mai multe relatii nereusite, tanarul a vazut in Bianca calitatile pe care le-ar dori de la o femeie: o femeie care ar putea fi o viitoare iubita sau, de ce nu, o sotie. Acesta nu a pierdut timpul de cand an intrat in casa, deoarece stie ce vrea. A solicitat informatii de la Bianca, iar Lorena si Laurentiu au fost norocosi pentru ca au incalcat regulamentul. A sosit si cea mai asteptata zi a saptamanii. Datorita datelor viitoare, vom vedea rezultate uimitoare.

Revedem ediția din 16 septembrie 2023 a emisiunii Casa iubirii sezonul 2 episodul 244 ce va fi disponibila in data 15.09.2023 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Desi a parasit competitia, Bianca Mitroi inca reuseste sa-i surprinda pe concurentii aflati inca in Casa iubirii. Invitata saptamana trecuta in platoul Teo Show, imediat dupa ce a parasit competitia Casa iubirii, Bianca Mitroi a marturisit cu emotie in glas faptul ca regreta enorm ca a fost eliminata deoarece si-ar fi dorit sa continue sa-l cunoasca pe Sorin, intrucat a realizat ca il place si ca s-ar vedea intr-o relatie cu el.

Casa iubirii din 16 Septembrie 2023

Un show impresionant precum “Casa iubirii” beneficiaza de o constructie impresionanta, care se intinde pe 1000 de metri patrati. A fost ridicata de la 0 si constituie un adevarat hub de productie, la cele mai inalte standarde, cu toate facilitatile tehnologiei moderne, casa este dotata cu livinguri spatioase, spatii de relaxare, interactiune si entertainment, vor filma toate intamplarile cotidiene din viata celor aflati in Casa iubirii.

VERSIUNEA 1 – DE LA ORA 10.00 si 16.00.


Emisiunea Casa iubirii este difuzata de luni si pana duminica si va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Casa iubirii sezonul 2 de SAMBATA 16 septembrie 2023 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Back to top button
error: Content is protected !!