Casa iubirii

Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 245 din 17 Septembrie 2023

Astazi fetele au organizat un joc. Ele au scris secretele unui baiat din „Casa Iubirii” pe fiecare foaie. Oare cine se va simti? Aceste fete nici nu au semnat, dar asta nu conteaza, deoarece se dezvaluie singure atunci cand Andreea Mantea le citeste toate.

Din pacate, jocul a generat numeroase controverse. Robert a simtit din nou ca Lorena il ataca, asa ca an aruncat acuzatii si cuvinte urate in toate directiile pentru an afla adevarul. Cu toate acestea, Mihaela a pus cartile pe fata si a spus ca colega ei i-a spus ca Robert a preferat brunetele mai mult decat blondele si roscatele.

Revedem ediția din 17 septembrie 2023 a emisiunii Casa iubirii sezonul 2 episodul 245 ce va fi disponibila in data 17.09.2023 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Desi a parasit competitia, Bianca Mitroi inca reuseste sa-i surprinda pe concurentii aflati inca in Casa iubirii. Invitata saptamana trecuta in platoul Teo Show, imediat dupa ce a parasit competitia Casa iubirii, Bianca Mitroi a marturisit cu emotie in glas faptul ca regreta enorm ca a fost eliminata deoarece si-ar fi dorit sa continue sa-l cunoasca pe Sorin, intrucat a realizat ca il place si ca s-ar vedea intr-o relatie cu el.

Casa iubirii din 17 Septembrie 2023

Un show impresionant precum “Casa iubirii” beneficiaza de o constructie impresionanta, care se intinde pe 1000 de metri patrati. A fost ridicata de la 0 si constituie un adevarat hub de productie, la cele mai inalte standarde, cu toate facilitatile tehnologiei moderne, casa este dotata cu livinguri spatioase, spatii de relaxare, interactiune si entertainment, vor filma toate intamplarile cotidiene din viata celor aflati in Casa iubirii.

VERSIUNEA 1 – DE LA ORA 10.00 si 16.00.


Emisiunea Casa iubirii este difuzata de luni si pana duminica si va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Casa iubirii sezonul 2 de DUMINICA 17 septembrie 2023 de la ora 15:00 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Back to top button
error: Content is protected !!