Dragoste dulce amara sezonul 2 episodul 107 din 15 Septembrie 2023

dragoste dulce amara online
Va invitam sa urmariti pe site-ul nostru pentru a viziona, telenovela Dragoste dulce amara sezonul 2 episodul 107 online de pe 15 septembrie 2023 in format HD, gratuit. Urmatorul episod: Sambata O noua poveste de dragoste este prezentata pe ecranele mici de televiziune National. Dragostea dulce-amara din serialul indian este o poveste de iubire care explodeaza violent pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o natiune care respecta valorile traditionale. Este povestea unei fete care, dupa o casatorie aranjata, trebuie sa invete sa-si iubeasca sotul pentru ca este singura cale pe care o poate urma. In loc de serialul Mirajul Iubirii, va fi difuzat filmul indian, cred ca astept cu nerabdare ultimul episod de Dragoste Dulce Amara.

Dragoste dulce amara sezonul 2 episodul 107 online 15 Septembrie 2023

Dragoste dulce amara va fi difuzat de luni pana duminica de la ora 19:00, serialele indiene de succes sunt difuzate de National TV, ca de obicei. Acest lucru este valabil si pentru el, care se afla pe locul 2 in clasamentul de top la postul de televiziune StarPlus si pe locul 7 in clasamentul general ca cel mai urmarit serial indian. In prezent, serialul continua sa se joace pana la episodul 575. La National TV, urmareste povestea unei fete indragostite care a avut ghinionul de a se naste la Akshara, India. Urmaresc seriale indiene de foarte mult timp si il astept cu nerabdare si pe acesta,ca de obicei cand National Tv anunta la televizor ca se va mai da un nou serial indian mreu intram si voiam sa-l gasesc pe net si il asteptam cu foarte mare nerabdare, ce pot sa zic, decat sa mai aveti inca o data succesul ca la celelalte seriale indiene pe care le-a difuzat. Akshara este o fata inocenta, buna si naiva adica crede in toata lumea, sper sa invete si sa tina minte toata lumea din serial sa o respecte pe Akshara aceasta fata nevinovata.

„Dragoste dulce amara” este o poveste de iubire, dar nu una tipica, emotionanta si dornica. In schimb, este o iubire care se dezvolta cu ardoare pentru ca asa trebuie sa se intample intr-o Indie care respecta valorile traditionale. Este povestea unei femei care, dupa o casatorie aranjata, trebuie sa invete sa-si iubeasca sotul pentru ca este singura cale pe care o poate urma. Din punctul de vedere al familiei ei, care este foarte traditionala, dragostea se invata si creste in legamantul sfant al casniciei daca cei doi se unesc spiritual. „Love Sweet and Sour” pare sa restabileasca valorile sacre ale casatoriei intr-o societate care este martora despartirilor rapide si superficiale.